Poziv za sudjelovanje

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta u Zagrebu poziva vas na sudjelovanje u konferenciji Sutra dolazi danas koja će se održati 16. i 17. listopada 2020. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Konferencija je zamišljena kao odgovor na suvremena pitanja pedagogije, pozicioniranje čovjeka prema pedagogiji i istraživanje pedagoških ideja i mogućnosti te raspravljanje o njima. Ciljevi konferencije su umrežavanje studentskih udruga, klubova i studenata pedagogije te srodnih odgojno-obrazovnih studija kao i ostvarivanje buduće suradnje članova u svrhu promicanja pedagoške znanosti. Te ciljeve ostvarit ćemo poticanjem stvaranja i prikazom znanstveno-istraživačkih radova i umjetničkog stvaralaštva studenata kao i konstruktivnim raspravama i predavanjima kojima će se nastojati prikazati i predvidjeti smjer kretanja pedagogije kao znanosti u budućnosti, s osvrtanjem na prošlost i ono što se dosad ostvarilo.

Svrha ove konferencije jest poticanje rasprave o predviđanjima kretanja pedagogije kao znanosti u budućnosti, ispravno usmjeravanje iste, istraživanje istraženih i neistraženih ideja odgoja i obrazovanja te interdisciplinarno povezivanje više znanstvenih i drugih stručnih aktera kao i senzibilizacija zainteresirane javnosti.

Pozivamo sve zainteresirane studente da nam se pridruže! Dva su načina na koje možete sudjelovati na konferenciji Sutra dolazi danas: kao aktivan i kao pasivan sudionik.

Ako se prijavljujete kao aktivan sudionik, obvezno je u prijavi dostaviti svoje sažetke radova (znanstveno-istraživački ili umjetnički), no ako želite sudjelovati pasivno, nije potrebno da nam dostavite svoje radove, već samo osobne podatke.

Ovim pozivom otvaramo natječaj za znanstveno-istraživačke i umjetničke radove studenata.

Stoga, klik na prijavu!

Rok prijave za sudjelovanje je 15. kolovoza 2020. godine.

Više o uputama za pisanje sažetka pogledajte ovdje.  

U izradi vaših radova, može vam pomoći podjela tematskih cjelina.

Klub studenata ima ograničena sredstva, ali određenom broju izlagača i sudionika konferencije financirat ćemo smještaj i obrok. Popis izlagača i osoba kojima ćemo financirati smještaj i obrok, kao i sve druge relevantne informacije, bit će objavljeni 1. rujna 2020. godine.