Poziv za sudjelovanje

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta u Zagrebu poziva vas na sudjelovanje u konferenciji Sutra dolazi danas koja će se održati 15. i 16. listopada 2021. godine u Zagrebu.

Konferencija je zamišljena kao odgovor na suvremena pitanja pedagogije, pozicioniranje čovjeka prema pedagogiji i istraživanje pedagoških ideja i mogućnosti te raspravljanje o njima. Ciljevi konferencije su umrežavanje studentskih udruga, klubova i studenata pedagogije te srodnih odgojno-obrazovnih studija kao i ostvarivanje buduće suradnje članova u svrhu promicanja pedagoške znanosti. Te ciljeve ostvarit ćemo poticanjem stvaranja i prikazom znanstveno-istraživačkih radova i umjetničkog stvaralaštva studenata kao i konstruktivnim raspravama i predavanjima kojima će se nastojati prikazati i predvidjeti smjer kretanja pedagogije kao znanosti u budućnosti, s osvrtanjem na prošlost i ono što se dosad ostvarilo.

Svrha ove konferencije jest poticanje rasprave o predviđanjima kretanja pedagogije kao znanosti u budućnosti, ispravno usmjeravanje iste, istraživanje istraženih i neistraženih ideja odgoja i obrazovanja te interdisciplinarno povezivanje više znanstvenih i drugih stručnih aktera kao i senzibilizacija zainteresirane javnosti.

Konferencija Sutra dolazi danas se trebala održati prošle godine, no zbog pandemije, njezino izvođenje se pomaklo na ove nove datume. Stoga ponovo i objavljujemo ovaj poziv, kako bismo osigurali novim potencijalnim sudionicima priliku za sudjelovanje. Konferenciju želimo održati uživo, no zbog epidemioloških mjera i dopuštenja koji će biti aktualni u listopadu, način izvođenje konferencije je podložan promjenama.

Pozivamo sve zainteresirane studente da nam se pridruže! Dva su načina na koje možete sudjelovati na konferenciji Sutra dolazi danas: kao aktivan i kao pasivan sudionik.

Ako se prijavljujete kao aktivan sudionik, obvezno je u prijavi dostaviti svoje sažetke radova (znanstveno-istraživački ili umjetnički), no ako želite sudjelovati pasivno, nije potrebno da nam dostavite svoje radove, već samo osobne podatke.

Ovim pozivom otvaramo natječaj za znanstveno-istraživačke i umjetničke radove studenata. Rok prijave sažetaka je 1. rujna 2021. godine.

Stoga, klik na prijavu!

Više o uputama za pisanje sažetka pogledajte ovdje.  

U izradi vaših radova, može vam pomoći podjela tematskih cjelina.

Sva moguća pitanja šalju se na e-mail adresu kluba: kspfilozofskifakultet@gmail.com.

Klub studenata ima ograničena sredstva, ali određenom broju izlagača i sudionika konferencije financirat ćemo smještaj i obrok. Popis izlagača i osoba kojima ćemo financirati smještaj i obrok, kao i sve druge relevantne informacije, bit će objavljeni 15. rujna 2021. godine.